Marketing

Noszvaj 981 Vendégház – weboldal, arculat, marketing


Noszvaj 981 - Meghitt kikapcsolódás kettesben a Bükk déli lejtőjén.

Egy gyönyörű, prémium kategóriás vendégház Noszvajon, Egertől néhány kilométerre. 2014 júliusában kidolgoztam a marketingtervet, elkészítettem a weboldalt (szövegírással) és a foglalási rendszert, valamint a közösségi médiás felületeket is beüzemeltem. Augusztusban megnyílt a vendégház, és a szezon vége ellenére 1 hónap múlva már közel 50%-os kihasználtsággal működött.

A szolgáltatások kialakításában, kampányokban és árazásban is tanácsokat adtam a közösségi médiás és Google Adwords-kampányok megtervezése és lebonyolítása mellett. Ezek megtérülése 1000-2000% között mozgott.

http://noszvaj981.hu

Sportfolion arculat, weboldal és marketing


A Sportfolionról

2014 júniusában Tasnádi Ádámmal és Lakatos Áronnal, a My Road To Brasil alapítóival elkezdtünk egy új szolgáltatás kiépítésén dolgozni. A profi sportklubok és játékosok brandépítése nagyon izgalmas terület, amelyen belül óriási verseny van. A szolgáltatást Sportfolionnak neveztük el, és annak weboldalának, arculatának megtervezése az én feladatom volt.

http://sportfolion.com

Projektek a Prezinél, San Francisco-ban


1 hónap a Prezinél

Ennyi időt töltöttem 2013 őszén a san francisco-i irodájukban, a Bridge Budapest ösztöndíjasaként. Fantasztikus hely! Rengeteget fotóztam, és a startupkultúrába is belekóstolhattam. A Prezitől pár sarokra volt a Twitter-iroda, néhány megállóra az Adobe, és 1 órányi vonatozással el lehetett jutni a Facebook, az Apple és a Google főhadiszállására - ez utóbbin jártunk is.

Elsősorban azonban nem kirándulni mentem: az ottlétem alatt több kreatív marketinges projektet is lebonyolítottam.